Šokolaadimuffini küpsetussegu Belgia tume šokolaaditükkidega
Toode on valmistatud täiesti gluteenivaba kikerhernejahu baasil. Koostisosad: kikerhernejahu, suhkur, šokolaadipisarad – 15% (suhkur, kakaomass, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin), maisitärklis, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber, lõssipulber, munapulber, söögisoda, sidrunhape, sool, vanilliin. Valmistamine:
- Lisage paki sisule umbes 190-210 ml vett ja 100 ml taimeõli
- Segage tainas ühtlaseks hapukooretaoliseks massiks.
- Täitke muffinivormid tainaga
- Küpsetage 180 °С juures 20-25 minutit. Muffinid on valmis siis, kui neisse torgatud hambatikk ei jää tainaseks
Toiteväärtus 100g toote kohta:
Energiasisaldus | 1626,5kJ/ 388,75kcal |
Rasvad / Millest küllastunud rasvhapped | 9g / 2,9g |
Süsivesikud / Millest suhkrud | 59,6g / 32,3g |
Valgud | 15g |
Sool | 0,4g |