Kikerherne jahusegu, et küpsetada Muffinid Belgia tume šokolaadtükkidega
Toode on valmistatud täiesti gluteenivaba kikerhernejahu baasil.
Koostisosad: kikerhernejahu, suhkur, šokolaadipisarad – 15% (suhkur, kakaomass, kakaovõi, emulgaator:sojaletsitiin), maisitärklis, lõssipulber, munapulber, söögisoda, sidrunhape, sool, vanilliin.
Valmistamine:
- Lisage paki sisule umbes 190-210 ml vett ja 100 ml taimeõli
- Segage tainas ühtlaseks hapukooretaoliseks massiks.
- Täitke muffinivormid tainaga
- Küpsetage 180 °С juures 20-25 minutit. Muffinid on valmis siis, kui neisse torgatud hambatikk ei jää tainaseks
Toiteväärtus 100g toote kohta:
Energiasisaldus | 1636kJ/ 391kcal |
Rasvad / Millest küllastunud rasvhapped | 8,7g / 2,5g |
Süsivesikud / Millest suhkrud | 62,5g / 34g |
Valgud | 14,63g |
Sool | 0,5g |