Kikerhernejahu küpsise küpsetussegu Belgia tume šokolaaditükkidega
Toode on valmistatud täiesti gluteenivaba kikerhernejahu baasil. Koostisosad: kikerhernejahu, šokolaadipisarad – 20% (suhkur, kakaomass, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin) suhkur, lõssipulber, söögisoda, kaneel, sidrunhape, sool, vanilliin. Valmistamine:
- Lisage paki sisule umbes 120-130 ml vett.
- Segage tainas ühtlaseks massiks.
- Pange küpsetuspaber ahjuplaadile. Asetage tainas märja lusikaga väikeste portsudena plaadile.
- Küpsetage umbes 10-15 minutit 180 °С juures, kuni küpsiste pind on kuldpruun.
Toiteväärtus 100g toote kohta:
Energiasisaldus | 1560 kJ / 373 kcal |
Rasvad | 8,14 g |
Millest küllastunud rasvhapped | 3,13 g |
Süsivesikud | 59,36 g |
Millest suhkrud | 35,39 g |
Valgud | 14,0 g |
Sool | 0,8 g |