Kikerhernejahu küpsestussegu šokolaaditükkidega šokolaadiküpsiste valmistamiseks
Toode on valmistatud täiesti gluteenivaba kikerhernejahu baasil.
Koostisosad: kikerhernejahu, šokolaadipisarad – 16% (suhkur, kakaomass, kakaovõi, emulgaator: sojaletsitiin), suhkur, vähendatud rasvasisaldusega kakaopulber, lõssipulber, kaneel, sidrunhape, sool, vanilliin.
Valmistamine:
- Lisage paki sisule umbes 140-160 ml vett.
- Segage tainas ühtlaseks massiks
- Pange küpsetuspaber ahjuplaadile.Asetage tainas märja lusikaga väikeste portsudena plaadile
- Küpsetage umbes 10-15 minutit 180°С juures kuni valmimiseni.
Toiteväärtus 100g toote kohta:
Energiasisaldus | 1526 kJ / 365 kcal |
Rasvad | 8,0 g |
Millest küllastunud rasvhapped | 3,3 g |
Süsivesikud | 55,5 g |
Millest suhkrud | 33,23 g |
Valgud | 14,6 g |
Sool | 0,7 g |