Kikerhernejahu muffini küpsetussegu
Toode on valmistatud täiesti gluteenivaba kikerhernejahu baasil. Koostisosad: kikerhernejahu, suhkur, maisitärklis, lõssipulber, munapulber, söögisoda, sidrunhape, sool, vanilliin.
Valmistamine:
- Lisage paki sisule umbes 220-250 ml vett ja 100 ml taimeõli
- Segage tainas ühtlaseks hapukooretaoliseks massiks.
- Täitke muffinivormid tainaga
- Küpsetage 180 °С juures 20-25 minutit. Muffinid on valmis siis, kui neisse torgatud hambatikk ei jää tainaseks
Toiteväärtus 100g toote kohta:
Energiasisaldus | 1087kJ/ 260kcal |
Rasvad / Millest küllastunud rasvhapped | 3,5g / 0,1g |
Süsivesikud / Millest suhkrud | 48g / 28,7g |
Valgud | 9,3g |
Sool | 0,5g |